Mange af de populære økonomiske store parykker, der basherer Bitcoin lige nu, vil have sprang skibet inden 2023.

Det er ifølge Charles Edwards, grundlægger af Capriole Investments. Charles er helt pro-Bitcoin, nogle af hans kolleger på investeringsarenaen er det ikke. Folk som Peter Schiff og Warren Buffett har kastet jabs mod kryptoer, især Bitcoin, i nogle år nu. Dette kan dog ændre sig drastisk inden for de næste to år.

Charles gav udtryk for sin mening i en tweet. Især har Crypto Twitter været fuld af positive nyheder om Bitcoin Evolution da den øverste mønt krydser forbi $ 14.000-mærket og ignorerer de spændinger, der er forårsaget af det amerikanske præsidentvalg. Charles forsøgte fortsat at undersøge kritikernes argumenter med fokus på deres logiske status og deres meninger om de risici, der er forbundet med at investere i Bitcoin.

Er de logiske?

Folk som Warren Buffett er ofte blevet citeret for at sige, at Bitcoin er værdiløs og mangler nytte, og derfor er det uegnet som en investering. Imidlertid ser Bitcoin-samfundet ud til at vokse mere levende for dagen. Der er nu over 5.000 Bitcoin-pengeautomater installeret over hele verden.

Bitcoin vinder accept, selv accepteres på caféer og læringsinstitutioner. I dette tilfælde er ideen om, at Bitcoin mangler nytte, ikke logisk. Faktisk har kryptoer vist sig yderst bekvemme og effektive, især under Coronavirus-udbruddet, da brugen af ​​kontanter blev afskrækket og lockdowns påvirket forskellige regioner.

Derudover er der den spændende eksponentielle vækst i et helt nyt finansielt system næret af Bitcoin som pioner inden for den nye kryptoteknologi. Det er kun logisk, at informerede mennesker skal kaste deres vægte bag en ny, revolutionerende måde at drive forretning på.

Hvor er risikoen

Bitcoin-netværket er aldrig blevet hacket, undtagen et par hændelser, hvor nogle børser er kompromitteret. Forestillingen om, at investering i Bitcoin kan være risikabelt, er derfor ubegrundet, da der er forskellige andre måder at opbevare mønterne uden at skulle bruge børser. Faktisk er ejeren den eneste vogter og ansvarlig for sikkerheden af ​​mønterne i kolde tegnebøger.

Med hensyn til markedsrisiko har Bitcoin gang på gang bevist, at det er et værdsættende aktiv. Faktisk har Bitcoin i øjeblikket opnået en hel 100% påskønnelse i forhold til starten af ​​2020. I de kommende år kunne kryptoen fortsætte med at værdsætte og give kritikerne et blinde øje hver gang.

Det er denne uundgåelige mulighed for BTC’s fremtidige høje værdi, der kan få kritikere til at vende deres positioner for at slutte sig til Bitcoin-vognen.